Bitcoin-pris bryter mot 15 000 USD, Google Trends Data visar tecken på FOMO

Bitcoin-priset handlas igen över $ 15.000.

FOMO har uppenbarligen träffat BTC-marknaden, med Google Trends som visar en uppgång i sökningar efter bitcoin de senaste dagarna.

Tecken på mainstream-adoption verkar nära förestående

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

Bitcoin-priset har brutit mot 15 000 dollar även på toppen av all osäkerhet i USA. Google Trends-data tyder på att The News Spy har väckt mainstreams intresse.

En våg av rädsla för att missa (FOMO) verkar ha träffat bitcoinmarknaden . BTC-priset är högre än 100% hittills eftersom investerare som Paul Tudor Jones, Square och MicroStrategy köper doppet och kastar den ledande kryptovalutan i rampljuset.

Under tiden sätter JPMorgan äntligen sin digitala valuta JPM Coin i drift, enligt Bloomberg , och har slutfört sin jungfruliga transaktion, som sannolikt lovar bra för mainstream-antagande

En stigande tidvatten verkar lyfta alla båtar, med den bredare kryptovalutamarknaden som till stor del handlas i green tillsammans med bitcoin.

Spencer Noon of DTC Capital twittrade att nya aktörer i kryptovalutautrymmet ofta väljer att köpa altcoins istället för bitcoin mitt i en preferens att äga ett helt mynt kontra staplingsats.

Under tiden har Binance-koncernchef Changpeng Zhao tagit tillfället i akt att höja sina BTC-prisutsikter och rekommenderat att bitcoin nu tappar $ 20 000, där det skulle överträffa sin heltidsnivå vid årsskiftet 2017.